Als ik een nummer verwijder, wordt het dan ook uit de Moises-database verwijderd?

Vraag

  • Als ik een nummer verwijder, wordt het dan ook uit de Moises-database verwijderd?

Antwoord

Het vertrouwen van onze gebruikers is voor ons extreem belangrijk.

Alle muziekbestanden die je naar Moises uploadt, worden alleen opgeslagen om de diensten te leveren die jij vraagt en zijn alleen via jouw account toegankelijk.

Als je een nummer uit je bibliotheek verwijdert, wordt dat bestand uit onze database gehaald en is het niet langer beschikbaar in onze systemen.

Daarom geldt: zodra je een nummer verwijdert:

  • Kunnen wij het niet terughalen.
  • Verschijnt het niet meer in je account.
  • Wordt het nergens anders voor gebruikt.

Zorg dus dat je een back-up van je originele bestanden hebt voordat je ze bij Moises verwijdert.

Gerelateerd aan

Bijgewerkt

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 37 van 76

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen