Czy usunięcie utworu usuwa go też z bazy danych Moises?

Pytanie

  • Czy po usunięciu utworu jest on usuwany z bazy danych Moises?

Odpowiedź

Zaufanie naszych użytkowników jest dla nas niezwykle ważne.

Wszystkie pliki muzyczne przesłane do Moises są przechowywane wyłącznie w celu świadczenia żądanych usług i są dostępne tylko przez Twoje konto.

Gdy usuniesz utwór ze swojej biblioteki, plik zostaje usunięty z naszej bazy danych i nie jest już dostępny w naszych systemach.

Dlatego po usunięciu utworu:

  • Nie możemy go odzyskać.
  • Nie będzie już widoczny na Twoim koncie.
  • Nie jest wykorzystywany do żadnych innych celów.

Przed usunięciem plików z Moises upewnij się, że masz kopię zapasową oryginalnych plików.

Powiązane z

Zaktualizowano

Czy ten artykuł był pomocny?

Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 37 z 76

Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie