Om jag tar bort en låt, raderas den från Moises databas?

Fråga

  • Om jag raderar en låt, tas den bort från Moises databas?

Svar

Att skydda våra användares förtroende är oerhört viktigt för oss.

Alla musikfiler du uploadar till Moises lagras enbart för att tillhandahålla de tjänster du begär och är bara tillgängliga via ditt konto.

När du raderar en låt från ditt bibliotek tas filen bort från vår databas och är inte längre tillgänglig i våra system.

Det innebär att när du väl raderar en låt:

  • Vi kan inte återställa den.
  • Den visas inte längre i ditt konto.
  • Den används inte för något annat ändamål.

Se till att du har en säkerhetskopia av dina originalfiler innan du raderar dem från Moises.

Relaterad till

Uppdaterad

Var denna artikel till hjälp?

37 av 76 tyckte detta var till hjälp

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan